VegLab
VegLab

Firma

Katarzyna Gubała

Kulinarna pasja i kuchnia roślinna

Odczuwam wielką radość dzieląc się tajnikami zdrowej, smacznej i kolorowej kuchni roślinnej. Pozycję eksperta zdobyłam będąc redaktor naczelną pierwszego polskiego, luksusowego magazynu z kuchnią wegetariańską i wegańską SlowlyVeggie. Miałam (i nadal mam) okazję współpracować z najlepszymi kucharzami, dietetykami i osobowościami świata kulinarnego. Jestem autorką książek kulinarnych z kuchnią wege oraz redaktor naczelną magazynu EkoStyle.

Oferta mojej firmy jest m. in. odpowiedzią na rynkową lukę – proponuję profesjonalne szkolenia dla restauracji i hoteli dotyczące kuchni roślinnej. Szkolę szefów kuchni, restauratorów, menedżerów i personel hoteli, ucząc nie tylko przepisów, ale przede wszystkim pomagając przystosować biznes HoReCa do specyficznych wymagań klientów preferujących kuchnię wegetariańską i wegańską. Jak sprawdzać składniki półproduktów? Gdzie się zaopatrywać? Jak uniknąć wpadek? Jak skomponować menu?

Katarzyna Gubała - kulinarna pasja
Katarzyna Gubała - media

20 lat doświadczenia w mediach

Moja kariera zawodowa od początku związana jest z mediami. Od wydawcy i prezentera radiowego, przez dziennikarza, redaktor naczelną magazynów medycznych, ogrodniczych, lifestyle i kulinarnych, po stanowiska menedżerskie w międzynarodowym koncernie prasowym.

Posiadam umiejętności zarządzania zespołami i projektami, mam zespół sprawdzonych współpracowników oraz bogatą sieć kontaktów biznesowych w mediach i środowisku kulinarnym.

Swoją wiedzą dzielę się również ze studentami, prowadząc zajęcia w Dolnośląskiej Szkole Wyższej.

Entuzjazm i podejmowanie wyzwań

W swojej pracy uwielbiam różnorodność i nieustanny rozwój. Przenoszenie wiedzy i doświadczeń z jednej dziedziny do drugiej. Warsztaty, szkolenia, eventy, custom publishing, książki, public relations… To wszystko wymaga dobrej organizacji i dyscypliny, jednocześnie dając niesamowitą satysfakcję i dobrą energię.

Zapraszam do współpracy!

Katarzyna Gubała - wyzwania!